Gemeente Medemblik, Voornemen ambtshalve wijzigen verblijfplaats BRP, week 3

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande persoon of personen niet op de juiste verblijfplaats ingeschreven staat/staan in de Basisregistratie Personen (BRP). Als een persoon is verhuisd, gevestigd in Nederland of vertrokken naar het buitenland en in gebreke blijft met het doen van aangifte, wijzigt het college van burgemeester en wethouders het adres ambtshalve in de BRP.

Gevolgen

Het wijzigen van een adres kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld een uitkering, ziektekostenverzekering of het aanvragen van een rijbewijs of paspoort.

Voornemen uitschrijving BRP

Wij hebben het voornemen om van onderstaande personen ambtshalve het adres te wijzigen:

 

Naam

Geboortedatum

Voornemen

Ingangsdatum

Kwiatkowski, A.J.

16-07-1987

Uitschrijven naar land Onbekend

04-01-2019

Tomczyk, T.A.

27-05-1992

Uitschrijven naar land Onbekend

10-01-2019

Zawalska, E.M.

04-12-1995

Uitschrijven naar land Onbekend

10-01-2019

Meer informatie

Heb je meer informatie over de verblijfsplaats van deze personen, neem dan contact met ons op. Tel: (0229) 85 60 00, e-mail: teamburgerzaken@medemblik.nl.

 

Zienswijze

Bovengenoemde persoon kan een zienswijze schriftelijk kenbaar maken binnen vier weken na de genoemde ingangsdatum. Stuur de zienswijze naar Gemeente Medemblik, Burgerzaken (Team BRP), Postbus 45, 1687 ZG WOGNUM. Als je liever mondeling een zienswijze kenbaar maakt, bel dan met telefoonnummer (0229) 85 60 00 voor het maken van een afspraak. Na verloop van de termijn om een zienswijze kenbaar te maken, nemen wij een definitief besluit. Bij een definitieve uitschrijving uit de BRP wordt het besluit van deze uitschrijving per post verzonden, gepubliceerd in het gemeentenieuws in de Medemblikker en op onze website onder bekendmakingen.

 

Aangifte van verhuizing of vertrek naar het buitenland

Als je bent verhuisd geef dan de verhuizing door aan de nieuwe woongemeente. Verhuis je naar het buitenland, geef dan aan ons de aangifte van emigratie door. Dat kan met een afspraak via www.medemblik.nl of telefonisch (0229) 85 60 00.

    

Naar boven