Besluitenlijst college 2 april 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft de vergadering van 2 april 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Vaststellen gewijzigde raadsvoorstellen en vaststellen afdoening van toezeggingen

Het college heeft de gewijzigde raadsvoorstellen en afdoening van toezeggingen vastgesteld. Het gaat hierbij om de volgende voorstellen:

1. Keuze college scenario van terugbetaling van de kapitaallast van de investering ‘Verbouwing 1e verdieping Tiliander;

2. Beleidsvisie 2019-2023 en de Kadernota 2020 van de GGD Hart voor Brabant.

 

Normenkader 2018

Het college heeft ingestemd met bijgevoegde raadsinformatiebrief om de raad te informeren over het normenkader 2018. In het normenkader zijn alle relevante externe en interne wet- en regelgeving opgenomen in het kader van de rechtmatigheidscontrole door de accountant. Het normenkader wordt jaarlijks geactualiseerd aan de hand van de raads- en collegebesluiten.

 

Beantwoording vragen ex artikel 34 Reglement van orde: toekomst AZC

Het college heeft ingestemd met de beantwoording van art. 34 vragen van fractie Algemeen Belang d.d. 5 maart 2019 over de toekomst van het AZC.

 

Vaststellen nadere regels Wmo gemeente Oisterwijk 2019.1

Het college heeft de nadere regels Wmo 2019.1 vastgesteld en laat het na bekendmaking in werking treden en terugwerken tot 1 april 2019.

 

Raadsinformatiebrief toelichting proces kwartaalrapportage jeugdhulp en ontwikkeling monitor sociaal domein

Het college heeft ingestemd met de raadsinformatiebrief over de wijze waarop de commissie en raad worden geïnformeerd over de kwartaalrapportages jeugdhulp in Oisterwijk en worden meegenomen in de ontwikkeling van de monitor sociaal domein.

 

Programmaplan dienstverlening

Het college heeft het programmaplan dienstverlening vastgesteld en heeft ingestemd met de raadsinformatiebrief ‘voortgang verbeteren dienstverlening’.

 

Naar boven