omgevingsvergunning: Venneweg 2 in Hengelo (Gld), het wijzigen van de voorschriften

Op 11 oktober 2016 is een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning. De aanvraag is geregistreerd onder nummer 2016-1930. De aanvraag gaat over het wijzigen van de voorschriften aan de Venneweg 2 in Hengelo (Gld). Wij zijn van plan om de gevraagde vergunning verlenen.

Wij zijn voornemens de gevraagde vergunning te verlenen voor de activiteit:

- Milieu: het oprichten, veranderen of veranderen van de werking of het in werking hebben van een inrichting (Wabo, art 2.1, lid 1 onder e)

 

De ter inzage periode is van 4 april 2019 tot en met 15 mei 2019. Het aanvraagformulier en het ontwerp-besluit van de gemeente zijn digitaal te raadplegen. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.

Zienswijze indienen?

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerp-besluit naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.

 

 

 

 

 

 

Naar boven