Gemeente Heerlen – Bekendmaking opstarten procedure onttrekking aan de openbaarheid van weggedeelte Mgr Nolensstraat tussen kruising met Auvermoerstraat en huisnr 10 van Mgr Nolensstraat te Hoensbroek

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken bekend dat het mandaatbesluit van het bureauhoofd Beleid en bedrijfsvoering van de afdeling Beheer en onderhoud tot het toepassen van de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure afd. 3:4 Awb ten aanzien van de voorgenomen onttrekking aan de openbaarheid van een weggedeelte van de Mgr Nolenstraat tussen de kruising met de Auvermoerstraat en huisnummer 10 van de Mgr. Nolensstraat, met ingang van 28 maart 2019, gedurende een termijn van zes weken, voor een ieder ter inzage ligt.

Het mandaatbesluit met bijbehorende tekening ligt gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27.

Een ieder kan gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het besluit kenbaar maken bij het college.

Het is niet mogelijk digitaal een zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan burgemeester en wethouders van Heerlen ter attentie van de afdeling Beheer en onderhoud, Postbus 1 6400 AA Heerlen. Mondelinge zienswijzen en eventuele vragen kunnen via telefoonnummer 5604107 worden ingebracht.

Naar boven