Gemeente Nissewaard – Ter inzage ontwerpbesluit Maatwerkvoorschriften – Einsteinweg 18, 3208 KK Spijkenisse

Waar

Einsteinweg 18, 3208 KK Spijkenisse.

Omschrijving

Voor de inrichting Stoof Service Onderhoud Hefwerktuigen B.V. is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Uit het rapport is gebleken dat het geluidniveau van de activiteiten van het bedrijf in de representatieve bedrijfssituatie overeenkomen met het geluidniveau van een bedrijf uit milieucategorie 3.1. Dit betekent dat het langtijdgemiddelde beoordelingsniveau in de representatieve bedrijfssituatie, in dit geval uitsluitend voor de dagperiode (07.00 – 19.00 uur), niet meer dan 45 dB(A) bedraagt op 50 meter vanaf de grens van de inrichting. Voorts blijkt dat de activiteiten die niet gelijkwaardig zijn aan milieucategorie 3.1 niet in de representatieve bedrijfssituatie optreden, maar in een zogenoemde bijzondere bedrijfssituatie. Het langtijdgemiddelde beoordelingsniveau in de dagperiode voldoet dan niet aan de genoemde 45 dB(A). Voor de bijzondere bedrijfssituatie zijn middels maatwerkvoorschriften enkele voorwaarden gesteld. De inrichting is gelegen aan de Einsteinweg 18 op het terrein Molenwatering te Spijkenisse.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard hebben besloten om maatwerkvoorschriften te stellen met betrekking tot het onderwerp geluid op basis van artikel 2.20, eerste en vijfde lid, van het Activiteitenbesluit.

Soort procedure

Uitgebreid.

Dossiernummer

20190124

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit van 25 maart 2019 tot en met 6 mei 2019 op afspraak inzien in het stadhuis, Raadhuislaan 106, 3201 EL Spijkenisse.

Reacties

U kunt tot en met 6 mei 2019 een reactie (zienswijze) indienen.

Een schriftelijke reactie stuurt u naar:

Gemeente Nissewaard

het college van burgemeester en wethouders

Postbus 25

3200 AA Spijkenisse.

 

Wij verzoeken u een kopie van uw bezwaarschrift en/of het verzoek om een voorlopige voorziening te sturen aan de DCMR Milieudienst Rijnmond, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

 

Mondelinge reacties kunt u op afspraak kenbaar maken bij het team Vergunningen.

Meer weten?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer 9999116235.

 

Naar boven