Gemeente Heerlen – Kennisgeving ingevolge het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval op de kadastrale locatie sectie D perceelnr 9098, lokaal bekend als voormalig winkelcentrum de Plu aan de Promenade te Heerlen

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken, gelet op artikel 4.3 Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval, bekend dat een kennisgeving ingevolge het genoemde Besluit is ingediend door Dirix Sloopwerken BV.

Het betreft een melding voor het mobiel breken van in totaal 30.000 ton metsel- en betonpuin op de kadastrale locatie sectie D perceelnummer 9098, lokaal bekend als voormalig Winkelcentrum de Plu aan de Promenade in het centrum van Heerlen. De werkzaamheden duren in totaal maximaal 15 werkdagen. De werkzaamheden vangen zo spoedig mogelijk in januari 2019 aan en vinden achtereenvolgens in enkele breekfases van minimaal 8.000 ton te breken puin per keer plaats.

Het is niet mogelijk tegen deze melding bezwaar of beroep in te dienen. Het gaat uitsluitend om de melding van het werk.

De melding, bijbehorende stukken en behandelingsbrief zijn in te zien na het maken van een telefonische afspraak, telefoonnummer 14-045 of vanuit het buitenland +31(0)45 56 50 40.

Naar boven