Kennisgeving Hogere Grenswaarde Wet Geluidhinder

Op 19 februari 2019 hebben wij een verzoek ontvangen van V.O.F. Boxtel Selissen, voor het op grond van artikelen 76 en 83 van de Wet geluidhinder vaststellen van hogere waarden verkeerslawaai voor 293 woningen vanwege de A2 en 62 woningen vanwege de Bosscheweg te Boxtel. Aanleiding voor het verzoek is het opstellen van een bestemmingsplan voor het realiseren van ongeveer 465 woningen.

 

Het verzoek, de ontwerp-beschikking en het bijbehorend akoestisch onderzoek liggen vanaf vrijdag 15 maart 2019 tot en met 26 april 2019 voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Boxtel, ingang Markt.

 

Gemotiveerde zienswijzen tegen de ontwerp-beschikking kunnen gedurende 6 weken na de dag van ter inzagelegging door een ieder schriftelijk worden ingediend bij het gemeentebestuur.

Indien men dat wenst worden de persoonlijke gegevens van degene, die schriftelijke zienswijze indient, niet bekend gemaakt. Het verzoek daartoe moet (apart) tegelijk met de schriftelijke zienswijze bij het gemeentebestuur worden ingediend.

 

Mondelinge zienswijzen kunnen door een ieder worden ingebracht tijdens een op verzoek te beleggen hoorzitting. Deze dient binnen de bovengenoemde termijn te worden gehouden. Indien men een hoorzitting wenst kan hiervoor een afspraak worden gemaakt.

 

Tenslotte wordt er de aandacht op gevestigd dat slechts degenen die zienswijze hebben ingebracht op de wijze als hiervoor omschreven èn belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, tegen het definitieve besluit beroep in kunnen stellen bij de rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

 

Tevens bestaat voor hen dan de mogelijkheid om een verzoek te doen tot het treffen van een voorlopige voorziening aan de rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Een ontheffing wordt niet van kracht voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

 

Naar boven