Voorlopig ontwerp Verblijfsgebied ’t Look Midden

 

Van 11 maart 2019 tot en met 21 april 2019 ligt het voorlopig ontwerp plan van ‘Verblijfsgebied ’t Look Midden’ ter inzage.

 

Het voorlopig ontwerpplan van verblijfsgebied ’t Look Midden is tot stand gekomen in samenspraak met de bewoners v an dat wijkdeel. Het ontwerp beslaat het gehele openbaargebied tussen de straten: Ambachtslaan, De Tinnegieter, Nijverheidslaan en Sterrenlaan.

 

Concept ontwerpplan vastgesteld

Het concept ontwerpplan is op 26 februari 2019 door het college van Burgemeester en Wethouders van Veldhoven vastgesteld en ligt van 11 maart 2019 tot en met 21 april 2019 ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Tijdens deze periode kunnen belangstellenden het voorlopig ontwerpplan inzien.

 

Indienen zienswijze

Wilt u op het plan reageren, dan kan dat tot en met zondag 21 april 2019. Stuur uw reactie naar gemeente@veldhoven.nl of naar Gemeente Veldhoven / afdeling Beheer en Realisatie, Postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met vermelding van ‘VO verblijfsgebied ’t Look Midden’.

 

Verdere procedure

Nadat de inzagetermijn is verstreken, worden de reacties beoordeeld. Dit kan mogelijk tot enkele aanpassingen leiden. Het definitief ontwerpplan wordt te zijner tijd door het college vastgesteld en zal daarna ter informatie ter inzage worden gelegd. Dit besluit wordt eveneens bekend gemaakt. Daarna vindt de uitvoering plaats. U kunt tegen het definitieve ontwerpplan geen rechtsmiddelen (bezwaar / beroep) instellen.

Naar boven