(Wijziging) Straatnaambesluit

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maakt bekend dat zij de volgende straatnaam in het kerkdorp Reusel hebben vastgesteld:

 

Braekeling.

 

Dit is een nieuwe straat ter hoogte van Lensheuvel 91 in Reusel. Aan de betreffende straat is op 4 september 2018 de straatnaam Driespad toegekend. Na overleg met betrokken partijen is besloten om de straatnaam Braekeling toe te kennen.

 

Het straatnaambesluit met de bijbehorende situatietekening ligt met ingang van 5 maart 2019 gedurende zes weken en dus tot en met 15 april 2019 ter inzage bij de gemeentebalie in het gemeentehuis.

 

Bezwaar c.q. beroep

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Daarnaast kunt u, als u spoedeisend belang heeft, de voorzieningenrechter van de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsing van het straatnaambesluit) te treffen.

Aan het indienen van een  beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Inzage van stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: bag@kempengemeenten.nl of telefoonnummer 0497-531300). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken. Dan zorgen wij ervoor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

 

28 februari 2019

 

 

Naar boven