Gemeenteblad van Bronckhorst

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
BronckhorstGemeenteblad 2019, 36538Beschikkingen | aanvraagsloopmelding: Aaltenseweg 11a, 11b en 11c in Zelhem, het saneren van asbest golfplaten van diverse gebouwen

Op 21 januari 2019 heeft de gemeente Bronckhorst een melding ontvangen voor het saneren van asbest golfplaten van diverse gebouwen aan de Aaltenseweg 11a, 11b en 11c in Zelhem. De melding is geregistreerd onder kenmerk 18761335.

Voor de activiteit die is gemeld is een Besluit met algemene regels van toepassing. Dit houdt in dat het gemelde niet onder de vergunningplicht van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht valt. Wel moet worden voldaan aan de algemene voorschriften die aan het besluit zijn verbonden.

Het aanvraagformulier is digitaal te raadplegen. Op uw verzoek kunnen wij de ingediende aanvraag en bijlagen via de e-mail naar u opsturen. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.