Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Honthem 63, 6269 NP Margraten (Reguliere voorbereidingsprocedure)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten maken bekend dat een besluit is genomen:

Omgevingsvergunning beperkte milieutoets betreffende het veranderen van een veehouderij:

Van: Boerderij-camping Beckers V.O.F. Locatie: Honthem 63, 6269 NP Margraten

Datum besluit: 1 februari 2019 Zaaknummer: 2018-206964

Het besluit is op 1 februari 2019 verzonden aan de aanvrager.

Ter inzage legging en nadere informatie

Alle stukken liggen ingaande de dag na de publicatiedatum, ter inzage:

- in het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht, na telefonische afspraak via +31 43 389 7812;

- in het gemeentehuis van Eijsden-Margraten, Amerikaplein 1, Margraten, na telefonische afspraak met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488.

Rechtsbescherming

Als het besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u van nog invullen t/m nog invullen bezwaar maken. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar (motivering). Het bezwaarschrift moet worden gericht aan: College van Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten. Het indienen van het bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als u een bezwaarschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal met DigiD via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. 

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de dag waarop dit besluit is verzonden aan de aanvrager. Indien de Voorzieningenrechter positief beslist op een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, wordt de werking van het onderhavige besluit geschorst.

Informatie: RUD Zuid-Limburg, telefoon: + 31 43 389 78 12

 

Eijsden-Margraten, 15 februari 2019

 

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten,

De secretaris, Mathea Severeijns

De burgemeester, Dieudonné Akkermans

Naar boven