Kennisgeving vaststelling bodemkwaliteitskaart PFAS Midden-Groningen

 

 

Het college heeft op 10 december 2019 besloten de Bodemkwaliteitskaart PFAS buitengebied en de gewijzigde versie van de Nota bodembeheer Midden-Groningen 2020 vast te stellen op grond van artikel 47 Besluit bodemkwaliteit, artikel 156 Gemeentewet en het raadsbesluit van 29 november 2019.

 

Inhoud

De bodemkwaliteitskaart geeft inzicht in de actuele bodemkwaliteit in het buitengebied van de provincie Groningen voor de stofgroep PFAS en is een belangrijk instrument voor het verantwoord toepassen van vrijkomende grond. Deze kaart behoort bij de Nota bodembeheer Midden-Groningen 2020.

 

Dit rapport, alsmede de Nota bodembeheer Midden-Groningen 2020, zijn als bijlagen bij de elektronische uitgave van het gemeenteblad gevoegd, waarin deze kennisgeving is gedaan.

 

Externe bijlagen

  • rapport Bodemkwaliteitskaart PFAS buitengebied provincie Groningen 2019

  • rapport Regionale Bodemkwaliteitskaart provincie Groningen 2013

  • Nota bodembeheer Midden-Groningen 2020

 

Ter inzage

De Nota Bodembeheer Midden-Groningen 2020 met de nieuwe bodemkwaliteitskaart PFAS liggen gedurende zes weken vanaf de publicatiedatum voor een ieder ter inzage, na het maken van een afspraak tijdens de openingsuren. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.midden-groningen/nl/bekendmakingen.

A. Hoogendoorn

burgemeester

H.J.W. Mulder

secretaris

 

 

Naar boven