Bekendmaking inspraak beleidsplan jeugd Zuid-Limburg 2019, gemeente Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge de “Inspraakverordening Sittard-Geleen” bekend dat Beleidsplan jeugd Zuid-Limburg 2019 is vrijgegeven voor inspraak.

Met ingang van 29 januari 2019 tot en met 12 maart 2019 ligt het Beleidsplan jeugd Zuid-Limburg 2019 in de Stadswinkel (Markt 1 te Geleen). De Stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur. Het Beleidsplan jeugd Zuid-Limburg 2019 is tevens in te zien op de website www.jeugdhulpzuidlimburg.nl.

Tijdens de inspraakperiode kunt u als ingezetene van de gemeente Sittard-Geleen of als belanghebbende (natuurlijke of rechtspersoon) schriftelijk dan wel mondeling uw zienswijze met betrekking tot Beleidsplan jeugd Zuid-Limburg 2019 kenbaar maken.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen (Postbus 18, 6130 AA Sittard), onder vermelding van “inspraak concept Beleidsplan jeugd Zuid-Limburg 2019”.

Ook kunt u digitaal een zienswijze indienen. Op de gemeentelijke website www.sittard-geleen.nl (trefwoord zienswijze indienen (met DigiD)) staat hoe u dit doet.

Voor mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw Rosenke van het cluster Beleid (telefoonnummer 06-46610035). Bij haar kunnen – na het maken van een afspraak – ook de stukken worden ingezien (locatie Stadhuis Sittard, Hub Dassenplein 1 Sittard).

Van de ingebrachte zienswijzen zal een eindverslag worden opgemaakt en toegezonden aan degenen die een zienswijze hebben ingebracht.

Na verwerking van de inspraakreacties zal het College van Burgemeester en Wethouders een voorstel aan de Gemeenteraad aanbieden. De besluitvorming door de Gemeenteraad staat gepland voor de vergadering van 6 juni 2019.

Naar boven