Gemeente Sittard-Geleen – Melding Vuurwerkbesluit en besluit goedkeuring Uitgangspuntendocument; zaaknummer 2019-207619, Tudderenderweg 99, 6137 CB Sittard

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sittard-Geleen maken bekend dat zij een melding in het kader van het Vuurwerkbesluit hebben ontvangen.

 

Omschrijving activiteit(en): het veranderen van een inrichting ten behoeve van de opslag en verkoop van consumentenvuurwerk

Locatie: Tudderenderweg 99 6137 CB Sittard

Ontvangst datum: 30 oktober 2019

Zaaknummer: 2019-207619

 

Tevens maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Sittard-Geleen bekend dat zij het bij de melding Vuurwerkbesluit ingediende Uitgangspuntendocument hebben goedgekeurd en de goedkeuring van het vorige Uitgangspuntendocument hebben ingetrokken.

Het besluit is op 2 december 2019 verzonden aan de aanvrager.

 

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard. Verzend dit bezwaarschrift per post. Persoonlijk afgeven in het gemeentehuis mag ook. Ten slotte bestaat de mogelijkheid een bezwaarschrift digitaal in te dienen via www.sittard-geleen.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist.

 

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste het volgende bevatten:

de naam en het adres van de indiener

de dagtekening

een omschrijving van het besluit

de gronden van het bezwaar.

 

De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken na verzenddatum van het besluit.

 

Voor het inzien van het dossier kunt u contact opnemen met de balie Vergunningen via telefoonnummer 14 046.

 

Wilt u meer informatie over wat men kan doen als men het niet eens is met een beslissing van de gemeente? Lees dan de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’. Daarin staat óf en hoe men bezwaar kan maken of beroep kan instellen tegen een gemeentelijke beslissing. De brochure is te verkrijgen via www.rijksoverheid.nl.

 

Naar boven