Ontwerpbeschikking Van Loon Son B.V.

Burgemeester en wethouders hebben een aanvraag voor een vergunning ontvangen van Van Loon Son B.V., gelegen aan Ekkersrijt 8825 te Son en Breugel (kenmerk HZ_WABO-2019-10832). De aanvraag betreft het vergroten van de hoeveelheid ammoniak in de koelinstallatie tot 1.800 kg. Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning te verlenen.

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 17 december 2019 tot en met  28 januari 2020 bij de afdeling Dienstverlening, in het gemeentehuis, tijdelijke locatie De Vijverberg, Rembrandtstraat, 5691 DZ, Son en Breugel.

Een ieder kan tot en met 28 januari 2020 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant. Postbus 8035, 5601 KA Eindhoven.

 

Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na begindatum ter inzage legging bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant te worden ingediend.

 

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht, kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer H. Verhoeven van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0369.

 

Naar boven