Omgevingsvergunning oprichten werktuigenberging en vestigen agrarisch bedrijf, Nieuwe Dijk 18, Nuenen; Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 5 februari 2019 besloten om medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteiten:

 

  • 1.

    het bouwen van een bouwwerk;

  • 2.

    het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

 

Het adres is Nieuwe Dijk 18 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2017-0064. Het betreft het oprichten van een werktuigenberging en het vestigen van een agrarisch bedrijf op het perceel Nieuwe Dijk 18.

 

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning is één zienswijze ingebracht. De omgevingsvergunning is naar aanleiding van deze zienswijze niet gewijzigd.

 

Terinzagelegging

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 12 februari 2019 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. U kunt de omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

 

De omgevingsvergunning is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Klik op 'Plannen zoeken' en zoek vervolgens op adres of op plannaam of -nummer.

De plancode van de omgevingsvergunning is NL.IMRO.0820.OVNieuwedijk18-D001

 

Beroep 

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning werd één zienswijze ingebracht.

Tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning kan binnen zes weken na bekendmaking van de omgevingsvergunning (5 februari 2019) beroep worden aangetekend.

Beroep kan worden ingesteld door:

- belanghebbenden die tijdig zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning aan het college kenbaar hebben gemaakt;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op de onwerp omgevingsvergunning bij het college kenbaar te hebben gemaakt.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant in ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Het verzoek moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant in ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Voor de behandeling van een beroep en voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

U kunt een beroep- of verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden. U kunt ook contact opnemen met rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch. Het telefoonnummer is 073 - 6202020.

Nuenen, 11 februari 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven