Gemeente Sittard-Geleen - verzoek en ontwerpbeschikking - hogere grenswaarden - Wehrerweg 231-233, Sittard

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij overeenkomstig het bepaalde in de Wet geluidhinder voornemens zijn een hogere grenswaarde vast te stellen ten behoeve van drie Parkwoningen Wehrerweg 231-233 te Sittard.

 

Het voornemen houdt verband met het feit dat uit akoestisch onderzoek is gebleken dat ten gevolge van het wegverkeer op de Wehrerweg de voorkeursgrenswaarde voor deze bron wordt overschreden bij de eerste woning gezien vanaf de Wehrerweg.

 

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een geluidbelasting vast te stellen, voor 1 woning, van 57 dB, die voor de uitwendige scheidingsconstructie van die woning zal bedragen tgv het wegverkeer van de Wehrerweg

 

(Bij de overige 2 woningen wordt de voorkeursgrenswaarde niet overschreden.)

 

De aanvrage, de ontwerpbeschikking en alle andere ter zake doende stukken liggen gedurende de openstellingstijden ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis te Geleen met ingang van 13 december 2019 tot en met 24 januari 2020. Op verzoek kunnen de stukken ook buiten de werktijd worden ingezien of kan in deze periode een openbare zitting plaatsvinden waar dan voor een ieder gelegenheid bestaat mondeling zienswijzen naar voren te brengen.

 

Tot en met 24 januari 2020 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld omtrent de aanvrage en de ontwerpbeschikking schriftelijk bij het College van Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen hun zienswijze kenbaar te maken. Postadres is Postbus 18, 6130 AA Sittard. Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met dhr. E Gerrmann, tel 046-4778599,

Naar boven