GEMEENTE DELFT: Besluit tot wijziging adresgegevens in de basisregistratie personen (BRP)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Delft maakt bekend dat van de volgende personen is besloten de bijhouding van de persoonslijst op te schorten. Dit gebeurt op grond van artikel 2.22 wet BRP (wanneer er geen nieuw adres bekend is) en op grond van artikel 2.21 Wet BRP (wanneer het aannemelijk is dat betrokkene is vertrokken naar een bepaald land). Dit betekent dat hij/zij, vanaf de hieronder vermelde datum, niet meer staat ingeschreven op het bij de gemeente Delft laatst bekende adres en wordt geregistreerd als vertrokken naar een (on)bekend land.

Uitgeschreven naar een (on)bekend land per 04-11-2019 is:

Brochard M. geboren op 29-08-1973

Uit onderzoek van de gemeente Delft is gebleken dat bovenstaande persoon geen gebruik meer mag maken van het briefadres op het adres waar hij volgens de BRP staat ingeschreven. Hij/zij heeft geen aangifte gedaan van adreswijziging of vertrek. Het adresonderzoek leverde geen nieuw adres in Nederland op.

De registratie als vertrokken naar een (on)bekend land kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld een uitkering, ziektekostenverzekering, het aanvragen van een rijbewijs of paspoort en de opbouw van AOW.

Bent u belanghebbende en vindt u het besluit om een bepaalde reden onjuist?

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u bezwaar maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Uw bezwaarschrift kunt u binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Delft, ter attentie van Basisregistraties, postbus 78, 2600 ME Delft.

Dit bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste uw naam en adres, de datum van uw bezwaarschrift, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt én de gronden van het bezwaar. Vermeld hierbij de verzenddatum en het kenmerk van dat besluit of stuur een kopie daarvan mee.

 

Naar boven