Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2019, 299023Overige overheidsinformatieMeldingen - Sloopmelding ingediend, tussen de Medemblikstraat, Ransdorpstraat, Heiloostraat, Den Helderstraat en Hoogkarspelstraat te Den Haag

Algemene informatie

Het gedeeltelijk slopen van de appartementen complexen (228 woningen) gelegen tussen de Medemblikstraat, Ransdorpstraat, Heiloostraat, Den Helderstraat en Hoogkarspelstraat ten behoeve van groot onderhoud

 

Ons kenmerk: 201923916

Stadsdeel:

  • -

    Escamp

Locatie(s)

tussen de Medemblikstraat, Ransdorpstraat, Heiloostraat, Den Helderstraat en Hoogkarspelstraat

Ontvangstdatum aanvraag:

6 december 2019

Ter informatie

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.