Eerste wijziging subsidieregeling recreatief-toeristische activiteiten landschap Midden-Delfland 2017

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland;

 

Gelet op artikel 3 van de Algemene subsidieverordening gemeente Midden-Delfland 2016;

 

Overwegende dat het wenselijk is nadere regels te stellen voor de structurele subsidieverlening voor het in stand houden van bijzondere landschapselementen in het landschap Midden-Delfland.

 

B E S L U I T:

de subsidieregeling recreatief-toeristische activiteiten landschap Midden-Delfland 2017 te wijzigen:

 

  • I.

    Artikel 3: ‘’Deze subsidieregeling beperkt zich tot de activiteiten van de Stichting Varend Corso Westland, de Stichting Lentiz Onderwijsgroep en de Stichting Informatiecentrum Bezoekers Midden-Delfland.’’ VERVALT

 

  • II.

    Artikel 4 lid 2, 4, 5: VERVALT

 

  • III.

    Artikel 4 lid 3: ‘’en het organiseren van festiviteiten langs het water De Kickert’’ wordt vervangen door ‘’en het organiseren van festiviteiten langs het water in den Hoorn waarbij de voorkeur uitgaat naar langs het water De Kickert’’.

 

  • IV.

    Artikel 6 lid 3: ‘’De hoogte van de subsidie voor het organiseren van aanvullende activiteiten tijdens de doorvaart van het Varend Corso over De Kickert bedraagt € 800,- per kalenderjaar’’ wordt vervangen door: ‘’De hoogte van de subsidie voor het organiseren van aanvullende activiteiten tijdens de doorvaart van het Varend Corso over het water in Den Hoorn, bij voorkeur over de Kickert, bedraagt € 800,- per kalenderjaar’’.

 

  • V.

    Artikel 6 lid 1, 4, 5: VERVALT

     

  • Deze regeling treedt in werking op de eerste dag na bekendmaking.

  • Deze regeling wordt aangehaald als: “Eerste wijziging subsidieregeling recreatief-toeristische activiteiten landschap Midden-Delfland 2017”.

  • Aanvragen om subsidie die zijn ingediend vóór inwerkingtreding van deze regeling worden afgedaan volgens de bepalingen van de subsidieregeling recreatief-toeristische activiteiten landschap Midden-Delfland 2017.

 

Aldus besloten in de collegevergadering van 26 november 2019.

Martien Born

gemeentesecretaris

Arnoud Rodenburg

Burgemeester

Naar boven