Verleende vergunning activiteit openbare weg, "Heel Heemskerk een fijne kerst", te Heemskerk.

De burgemeester van Heemskerk heeft voor onderstaande activiteit op de openbare weg vergunning verleend op grond van de Algemene plaatselijke verordening:

 

  • Het evenement bestaat uit de volgende onderdelen:

- de aanwezigheid van de Glazen Keet met een ideëel doel: “Heel Heemskerk een fijne kerst” met (muzikale) activiteiten van woensdag 11 december, 14.00 uur tot en met zondag 15 december 2019, 17.00 uur op het Burgemeester Nielenplein;

- een kerstwandeling (Lichtjestoer Gouden Dagen) die op het Burgemeester Nielenplein eindigt in een activiteit op donderdag 12 december 2019 van 18.00 tot 21.30 uur;

- een kerstmarkt in de winkelstraten en rond de N.H. Kerk op het Kerkplein op zaterdag 14 december 2019 van 10.00 tot 17.00 uur;

- de muzikale theatervoorstelling Kerst op het Plein op zaterdag 14 december 2019 van 20.00 tot 21.30 uur.  

Wegafsluitingen voor dit evenement op zaterdag 14 december 2019:

In verband met de kerstmarkt en de theatervoorstelling “Kerst op het Plein” worden de volgende wegen en weggedeelten tussen 06.00 en 18.00 uur afgesloten voor het verkeer:

  • -

    het Burgemeester Nielenplein (weggedeelte) op zodanige wijze dat de bocht Maerelaan / Gerrit van Assendelftstraat geheel open blijft voor het verkeer;

  • -

    Wanneer de toeloop van bezoekers in de winkeldriehoek (Kerkweg – Deutzstraat - Van Coevenhovenstraat) zo groot wordt dat verkeersgevaarlijke situaties (kunnen) ontstaan, zal de gemeente de wegafsluiting (laten) uitbreiden met de volgende wegen/weggedeelten:

  • -

    de gehele Van Coevenhovenstraat, Deutzstraat en Kerkplein ( de andere helft van de rotonde);

  • -

    het gedeelte van de Kerkweg, gelegen tussen Van Coevenhovenstraat en het Kerkplein.   

    Op 14 december worden in verband met de theatervoorstelling “Kerst op het Plein” worden de volgende wegen en weggedeelten van 18.00 tot 01.00 uur afgesloten voor het verkeer: het Burgemeester Nielenplein (inclusief parkeervakken), gelegen tussen de rotonde Kerkplein en de bocht G. van Assendelftstraat/Maerelaan waarbij de bocht met de Maerelaan, de oprit tussen de Rabobank en het notariskantoor en de rotonde Kerkplein vrij blijven voor het verkeer.

    Bezwaarmogelijkheid

    Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken na de verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. U stuurt dit bezwaarschrift per brief of fax aan de burgemeester, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Indien u in het bezit bent van een DigiD-inlogcode kunt u bezwaar maken via www.heemskerk.nl. Een bezwaarschrift kan niet per e-mail worden ingediend.

    In uw bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden:

     

    • -

      uw naam, adres en telefoonnummer;

    • -

      de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;

    • -

      een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar wilt maken (of u stuurt een kopie van het besluit mee);

    • -

      de redenen waarom u bezwaar maakt;

    • -

      uw handtekening.

      Tijdens de bezwaarschriftprocedure kunt u, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem, of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

       

      Nadere inlichtingen: team Vergunningen, Toezicht, Handhaving & Veiligheid, telefoonnummer

      14 0251.

     

Naar boven