Gemeente Borger-Odoorn, 2e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 74, het plaatsen van een nieuwe brandafscheiding in een bestaande school (verleend)

WABO Uitgebreide procedure 

Datum verzending besluit: 28 november 2019

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

 

2e Exloërmond

Harm Tiesingstraat 74, 9531 AL, het plaatsen van een nieuwe brandafscheiding in een bestaande school, 27299-2019

 

Bezwaarmogelijkheden

Kunt u zich niet verenigen met het genomen besluit en heeft u dit reeds kenbaar gemaakt middels een zienswijze tijdens de periode van terinzagelegging van het ontwerpbesluit dan kunt u een beroepschrift indienen binnen zes weken na de datum waarop het besluit is verzonden. In het beroepschrift omschrijft u duidelijk uw gronden van beroep en u vermeldt uw naam en adres. Zo mogelijk doet u er een kopie bij van het besluit waarover het gaat.

 

Het beroepschrift dient u in bij: Rechtbank Noord- Nederland, Afdeling bestuursrecht Postbus 150 9700 AD GRONINGEN.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie zie: http://www.rechtspraak.nl.

 

Gedurende de bezwaartermijn (ingaande op de eerste dag na verzending van het besluit) kunnen de aanvragen en beschikkingen en de bijbehorende stukken door een ieder worden ingezien tot 6 weken na publicatie.

 

Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

Naar boven