Ontwerpbesluit omgevingsvergunning – Sweelinckhof 9 Terneuzen

 

Zaaknummer: W-AOV190411

 

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen zijn voornemens een besluit te nemen op de aanvraag met zaaknummer W-AOV190411 voor het brandveilig gebruiken van het pand op de locatie Sweelinckhof 9 in Terneuzen.

 

Het voorgenomen besluit betreft de volgende onderdelen:

Brandveilig gebruik (vergunning)

 

Het voorgenomen besluit en de bijbehorende stukken kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 5 december 2019 tot 6 weken daarna digitaal worden ingezien. Hiervoor kunt u terecht, na een telefonische afspraak (14 0115), bij de publieksbalies in Terneuzen.

Tijdens deze periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de Gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u een telefonische afspraak maken met team Vergunning en Handhaving, tel. 14 0115.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Terneuzen, 4 december 2019

 

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

J.G. (Jan) Princen, gemeentesecretaris

J.A.H. (Jan) Lonink, burgemeester

 

 

 

 

 

Naar boven