Gemeente Almere - verlening omgevingsvergunning uitgebreide procedure - brandveiliggebruik onderwijsfunctie en bijeenkomstfunctie kinderopvang - Rietmeent 136, Almere

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Almere maken bekend dat er op de onderstaande aanvraag is besloten:

 

Kenmerk

Soort aanvraag

Procedure

Dd ontvangst

Omschrijving

Locatie

X_pos

Y_pos

Besluit

Dd verz besluit

193540

aanvraag omgevingsvergunning

Uitgebreid

5 augustus 2019

brandveiliggebruik onderwijsfunctie en bijeenkomstfunctie kinderopvang

Rietmeent 136

144585,3

482976,7

verleend

26 november 2019

Beroepsclausule

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, onder vermelding van ""bodemzaken"", Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Na indiening van een beroepschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland (Afdeling Bestuursrecht, onder vermelding van ""voorlopige voorzieningen"", Postbus 16005, 3500 DA Utrecht).

Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen een termijn van zes weken treedt de beschikking niet eerder in werking dan nadat over het verzoek een beslissing is genomen.

De besluiten en de bijbehorende stukken liggen vanaf heden gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving.

Vergunningen zijn uitsluitend op afspraak in te zien. Eenvoudig een afspraak maken kan via https://www.almere.nl.

Wilt u toch liever bellen? Dat kan op 14 036.

Naar boven