Gemeente Voorschoten – verleende omgevingsvergunning (reguliere procedure): het wijziging van de uitbreiding rundveestal - Papelaan-West 97, Voorschoten

Z/19/034194

De vergunning is naar de aanvrager verzonden op 21 november 2019 (verzenddatum).

Inzage

Gedurende zes weken na deze publicatie kunt u het besluit digitaal inzien. U kunt dit aanvragen via de website: www.voorschoten.nl/digitaalinzien .Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 14071.

Bent u het niet eens met dit besluit

Bent u het niet eens met het besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u in de zes weken na de bovengenoemde verleningsdatum een brief sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 393, 2250 AJ Voorschoten. Vermeld daarin uw naam en adres, het zaaknummer, de datum van uw brief en de reden waarom u het niet eens bent. Vergeet niet uw brief te ondertekenen.

Voorlopige voorziening

Een besluit kan in de regel meteen worden uitgevoerd, ook als u tijdig een bezwaar heeft ingediend. Wilt u dat niet, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dat kan ook digitaal via https://loket.rechtspraak.nl/. Daarvoor dient een bedrag aan griffierecht te betalen. Voor het digitaal indienen moet u wel beschikken over DigiD (elektronische handtekening).

Naar boven