Definitieve omgevingsvergunning Lindsterlaan 51 in Marum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier hebben overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis gegeven van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een rijhal en het aanleggen van een rijbak en parkeervoorzieningen op het perceel Lindsterlaan 51 te Marum, kadastraal bekend gemeente Marum, sectie C, nummer 9352.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken hebben van vrijdag 27 september gedurende zes weken (tot en met donderdag 6 november 2019) tijdens openingsuren ter inzage gelegen. In deze periode was het mogelijk om mondeling of schrifteling zienswijzen in te dienen. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt. De ontwerp-omgevingsvergunning is hierdoor omgezet naar een definitieve omgevingsvergunning (NL.IMRO.1969.OVBG19HERS5.VA01).

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • 1.

    Bouwen;

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • 3.

    Werk of werkzaamheden uitvoeren (aanleg).

 

Achtergrond

Aan de Commissieweg 1 in De Wilp is momenteel een zorgboerderij van Limazorg gevestigd. Op de voorzijde van het perceel is momenteel bedrijfsbebouwing aanwezig ten behoeve van de zorgboerderij. Op dit deel van het perceel is een paardenstal en kantine gerealiseerd. Hier worden ten behoeve van de dagbesteding van cliënten van de zorgboerderij paarden gehouden, die kunnen bereden worden in de te bouwen rijhal en rijbak. Omdat wij de bouw van de rijhal en het aanleggen van de rijbak en parkeervoorzieningen mogelijk willen maken, hebben wij de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd.

 

Naar boven