Standplaatsvergunning voor de verkoop van Vis en aanverwante artikelen op de Markt in Breukelen op 22, 23, 24, 29, 30 en 31 december 2019

Standplaatsvergunning is verleend op grond van art. 5:18 van de APV voor de verkoop van vis en aanverwante artikelen op de Markt in Breukelen op 22, 23, 24, 29, 30 en 31 december 2019

Zaaknummer:Z/19/172915

Verzenddatum:15-11-2019

Bezwaar

Als u een bezwaarschrift wilt indienen, doe dat dan binnen de wettelijke termijn van zes weken na deverzenddatum van dit besluit. Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij burgemeester enwethouders van Stichtse Vecht. U kunt online bezwaar maken via www.stichtsevecht.nl/bezwaar. Hetadres voor het indienen van het bezwaar op papier is postbus 1212, 3600 BE te Maarssen.

In het bezwaarschrift moet ten minste het volgende staan:

• de dagtekening;

• uw volledige naam- en adresgegevens;

• uw handtekening;

• een omschrijving van het besluit waar u het niet mee eens bent; en

• de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

We vragen u om ook een kopie van het besluit waar u het niet mee eens bent aan uw bezwaarschrift toe te voegen.

Het indienen van een bezwaarschrift schort het besluit waartegen u bezwaar hebt gemaakt, en deeventuele gevolgen ervan, niet op. Als u een bezwaarschrift hebt ingediend, kunt u vooruitlopend opde beslissing hierover om een voorlopige voorziening vragen. Dit doet u door middel van eenverzoekschrift aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht,o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U stuurt een kopie van hetbezwaarschrift en het besluit waartegen u bezwaar maakt met uw verzoekschrift mee. In uw verzoekschriftgeeft u aan waarom u een spoedeisend belang bij de voorlopige voorziening hebt. Aan deze procedurezijn kosten verbonden.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronischehandtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven