Burgemeester en wethouders van Zaltbommel – Ontwerp weigering omgevingsvergunning voor het wijzigen van de bestemming naar voormalige agrarische bedrijfswoning aan de Liesveldsesteeg 5 in Brakel. Zaaknummer: 021481659.

Wij ontvingen een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het wijzigen van de bestemming naar voormalige agrarische bedrijfswoning op het adres Liesveldsesteeg 5 in Brakel. Burgemeester en wethouders zijn van plan de gevraagde vergunning te weigeren. Daarvoor hebben burgemeester en wethouders op 29-01-2019 een ontwerpbesluit opgesteld.

 

Inzage/informatie

Het ontwerpbesluit ligt zes weken na de dag van deze bekendmaking ter inzage. Tijdens deze termijn kunt u uw mening of opmerkingen (zienswijze) naar voren brengen.

Voor de omgevingsvergunningen neemt u contact op met het Omgevingsloket via mailadres: omgevingsloket@zaltbommel.nl.

 

Zienswijze

U stuurt uw zienswijze naar burgemeester en wethouders van Zaltbommel, postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel. In de zienswijze moet staan: omschrijving van het (voorgenomen) besluit waar uw zienswijze over gaat, uw naam en adres, datum, handtekening en de motivering van uw zienswijze. U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor eerst naar de betreffende afdeling via 14 0418 en maak een afspraak.

 

Naar boven