Gemeenteblad van Maasgouw

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
MaasgouwGemeenteblad 2019, 27894Plannen | ruimtelijkOpenbare bekendmaking ingevolge artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening Exploitatie-overeenkomst ‘Eventlocatie Beachclub Degreez’.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24, lid 3, Wet ruimtelijke ordening (Wro) jo. artikel 6.2.12, Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat:

 

  • -

    een exploitatie-overeenkomst met initiatiefnemer is afgesloten teneinde te garanderen dat de kosten, samenhangende met  het plan voor het gebruik van het strandpaviljoen aan de Velkenskamp 1 in Heel (artikel 2.1 lid 1 sub a en sub c alsmede artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), door hem gedragen worden.

  • -

    vanaf 8 februari 2019, op werkdagen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht, (uitgezonderd gedurende de avondopenstelling) op de afdeling van het fysiek domein voor eenieder de zakelijke beschrijving van de inhoud van voornoemde overeenkomst ter inzage ligt.