Rectificatie afloop termijn; Uitgebreide omgevingsvergunning verleend Noordscheveld 2 te Zeijen; het bouwen van een woning

Gemeente Tynaarlo - Omgevingsvergunning Noordscheveld 2 te Zeijen

**Rectificatie afloop termijn**

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat bij besluit van 24 oktober 2019 omgevingsvergunning is verleend voor de (her)bouw van een agrarische bedrijfswoning. De bedrijfswoning zal worden herbouwd bij het agrarische bedrijf op het adres Noordscheveld 2 te Zeijen (kadastraal bekend Vries sectie T nummer 2759).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

- bouwen van een bouwwerk;

- handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening;

Het bouwplan heeft strijdigheden met het geldende bestemmingsplan ten aanzien van de bouw- en goothoogte. Om die reden is de gewenste bebouwing niet zondermeer mogelijk en is hiervoor een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan gevoerd.

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend en er zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van deze ontwerp-omgevingsvergunning.

Ter inzage omgevingsvergunning

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt van donderdag 14 november 2019 tot 30 december 2019 (dit was 26 december 2019) voor een ieder ter inzage bij het team Publiekszaken en Veiligheid, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De omgevingsvergunning kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien bij de balie van Publiekszaken en Veiligheid tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Zie voor de openingstijden onze website www.tynaarlo.nl. Buiten deze openingstijden is inzage van de omgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk.

De omgevingsvergunning is digitaal in te zien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor de landelijke website kunt u gebruik maken van de volgende imrocode: NL.IMRO.1730.ABNoordschev2Zeij-0401

Beroep

Vanaf 14 november 2019 kan gedurende zes weken tegen de verleende omgevingsvergunning beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland door de belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht ten tijde van de ontwerp-omgevingsvergunning. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen het besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven