Voornemen uitschrijven uit de basisregistratie Personen (BRP)

 

Uit onderzoek blijkt dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Het adresonderzoek leverde geen resultaat op. Dat wil zeggen dat deze persoon voor de gemeente, administratief gezien, verblijft op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland woont.

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeente Eijsden-Margraten het voornemen heeft onderstaande persoon, op de datum genoemd bij de betreffende persoon, uit te schrijven naar onbekend land.

Het betreft:

Titihalawa, P.C.T. geboren op 22-03-1959 per 13-11-2019

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande persoon verblijft, neem dan contact op met het KlantContactcentrum (KCC) van de gemeente Eijsden-Margraten via 14 043 of 043 458 84 88. U kunt de gemeente ook mailen via info@eijsden-margraten.nl.

Op basis hiervan heeft deze persoon de gelegenheid om, gedurende vier weken vanaf de datum van deze publicatie, informatie te geven over zijn/haar feitelijke verblijfplaats. Ontvangt de gemeente Eijsden-Margraten geen nadere adresinformatie, dan beëindigt ze hierna het bijhouden van de persoonslijst. Het formele besluit tot uitschrijving wordt op eenzelfde wijze gepubliceerd.

Een ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande persoon geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kan aanvragen.

Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag en/of een andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kan worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW.

Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

 

Naar boven