Rectificatie ontwerpbestemmingsplan Maastrichterlaan 129A e.o., Vaals

In de publicatie van de ter inzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Maastrichterlaan 129A e.o.’ (week 43), is vermeld dat dit plan van vrijdag 25 oktober 2019 tot en met donderdag 5 november 2019 ter inzage ligt. Daar is per abuis de verkeerde datum in genoemd. De termijn van terinzagelegging moet zijn: van vrijdag 25 oktober 2019 tot en met donderdag 5 december 2019. Excuses voor de eventuele verwarring die dit veroorzaakt heeft.

Onderstaand de juiste publicatietekst:

Plangebied

Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vaals maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het gebied dat wordt begrensd door de Maastrichterlaan, de Ingenieur Em Mélottestraat, het St. Jozefplein en de Prins Bernhardstraat in de kern Vaals. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in een actualisatie van de bestaande (planologische) situatie.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van vrijdag 25 oktober 2019 tot en met donderdag 5 december 2019 tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Buiten deze tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de sector Ruimte, cluster VROM. Tevens kunt u de stukken raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de terinzagelegging kunt u ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken een schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeente Vaals, t.a.v. de sector Ruimte, postbus 450, 6290 AL Vaals, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Maastrichterlaan 129A e.o.’. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw A. Kloos, sector Ruimte, cluster VROM, tel. (043)3068513.

 

Naar boven