Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Sint Margrietwei 1, Boksum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waadhoeke maken bekend dat zij op 5 november 2019 in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht met toepassing van de uitgebreide procedure een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • Sint Margrietwei 1, 9031 XG Boksum, het aanbrengen van een taludverbreding van een terp, V-20190004 (verzonden d.d. 5 november 2019)

De omgevingsvergunning ligt tot en met 17 december 2019 ter inzage bij de centrale balie in het gemeentehuis aan de Harlingerweg 18 in Franeker.

Heeft u vragen?

Voor informatie over de aanvraag of procedure kunt u bellen met de afdeling V&VTH (0517-380380).

Beroep instellen?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen beroep instellen (Algemene wet bestuursrecht). U kunt tot en met 17 december 2019 beroep instellen.

U kunt alleen in beroep gaan als:

  • -

    u een zienswijze tegen de ontwerpvergunning heeft gegeven, en

  • -

    u belanghebbende bent. U bent belanghebbende als uw belang rechtstreeks bij de verleende vergunning is betrokken. Of u ook echt belanghebbende bent wordt getoetst aan de wet.

 

U stuurt uw beroepschrift naar

Rechtbank Noord-Nederland

afdeling Bestuursrecht

postbus 150

9700 AD Groningen.

In uw beroepschrift staat in ieder geval:

  • -

    uw naam en adres;

  • -

    de datum;

  • -

    het besluit waar u het niet mee eens bent;

  • -

    waarom u het niet eens bent met dit besluit;

  • -

    uw handtekening.

Bij het beroepsschrift moet u een afschrift van de zienswijze bijvoegen. Voor het voeren van een procedure bij de bestuursrechter zijn kosten verbonden.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank. Ga hiervoor naar de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor deze precieze voorwaarden.

Wilt u dat het besluit niet meteen ingaat?

Dan kunt u om een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de rechtbank. Dit is een voorlopige beslissing om een bepaalde handeling uit te stellen of juist door te laten gaan. Dit kan alleen als u al een bezwaar heeft ingediend.

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij:

Rechtbank Noord-Nederland

Afdeling bestuursrecht

Postbus 150

9700 AD Groningen

Naar boven