Rectificatie omgevingsvergunning Agata de Bruynkade 24

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat dat de omgevingsvergunning voor de activiteit “Bouwen” op het adres nabij Agata de Bruynkade 24, 3059 SE Rotterdam is gerectificeerd op het punt van parkeren (besluit 5 november 2019, dezelfde dag verzonden).

De rectificatie betreft de parkeereis: 11 in plaats van 12 parkeerplaatsen, voor 1 parkeerplaats wordt vrijstelling verleend van de eis parkeren op eigen terrein.

Bezwaar

Alleen tegen deze wijziging kan bezwaar worden ingediend. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na datum van verzending ervan een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, t.a.v. de Algemene Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1011, 3000 BA te Rotterdam. U kunt, indien u een bezwaarschrift bij het college heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij: Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd. U wordt verzocht een kopie van het besluit mee te zenden.

Naar boven