Voorontwerp bestemmingsplan “Het Boveneind” met inloopavond in Kesteren

Aan de Boveneindsestraat 1 in Kesteren, op de hoek met de Spoorstraat, staat een karakteristieke woning met gebroken kap uit de jaren '30 van de vorige eeuw. Het plan is opgevat om hier het inbreidingsplan ’Het Boveneind’ te realiseren. Dit plan voorziet in de bouw van 6 vrijstaande woningen die ontsloten worden vanaf de Boveneindsestraat. De bestaande woning zal worden vervangen. Om aan deze ontwikkeling medewerking te kunnen verlenen is er een voorontwerp bestemmingsplan voorbereid.

Procedure

Het voorontwerp bestemmingsplan “Het Boveneind” wordt van 7 november t/m 4 december 2019 ter inzage gelegd in het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar op: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpKEboveneindse1-vop1

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar mening over het voorontwerp kenbaar maken, alsmede daarover vragen stellen, opmerkingen maken en/of wensen naar voren brengen, die zullen worden beoordeeld en eventueel worden meegenomen in het ontwerp bestemmingsplan.

Inloopavond

Er wordt een inloopavond georganiseerd op woensdag 27 november 2019 in het Dorpshuis Kesteren (Nedereindsestraat 27a in Kesteren). U kunt van 19.30 tot 21.00 uur inlopen om het bestemmingsplan in te zien en om vragen te stellen aan initiatiefnemer, adviseur en medewerkers van de gemeente over dit plan. U bent van harte welkom!

Naar boven