Vaststelling beleidsnota Kadernota schuldhulpverlening 2019-2022

Op 23 september 2019 heeft de gemeenteraad de beleidsnota Kadernota schuldhulpverlening 2019-2022 vastgesteld met inachtneming van het amendement van Gemeente Belangen en PvdA-GroenLinks als kadernota 1.0 en beschouwt deze gedurende één jaar als kadernota.

In deze beleidsnota 'Schulden heb je niet alleen' wordt uiteengezet hoe wij de komende vier jaren invulling geven aan integrale schuldhulpverlening. De beleidsnota bevat geen algemeen verbindende voorschriften of beleidsregels als bedoeld in artikel 4:81 van de Algemene wet bestuursrecht.

De beleidsnota Kadernota schuldhulpverlening 2019-2022 is in het Gemeenteblad opgenomen op de website www.overheid.nl onder Beleid & regelgeving | Bekendmakingen en typ bij zoeken in alle documenten de volledige naam van de beleidsnota.

Gemeentelijke regelgeving en gemeentelijk beleid zijn ook in geconsolideerde vorm digitaal beschikbaar. Kijk daarvoor op onze website www.voorst.nl onder Organisatie | Beleid en regelgeving | Overzicht regelgeving | Sociaal Voorst.

Twello, 6 november 2019

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven