Openbare bekendmaking toegepaste (spoed)bestuursdwang voertuigwrak

Burgemeester en wethouders maken bekend dat er een voertuigwrak permanent gestald stond aan Zandweg te Best. Het voertuig betrof een Citroën Berlingo.

Ingevolge artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening 2010 is het verboden een voertuig dat rij technisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

 

Handhaving

Vanwege de belangen voor de omgeving en mogelijk vandalisme is besloten om handhavend op te treden tegen het aanwezige voertuigwrak Citroën Berlingo, aan Zandweg.

Wij maken op grond van artikel 125 Gemeentewet gebruik van onze bevoegdheid om bestuursdwang toe te passen. Het voertuigwrak stond er in strijd met artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Best.

Aangezien de verblijfplaats van de eigenaar van het genoemde voertuigwrak niet bij ons bekend is, maken wij middels deze publicatie bekend dat er per direct bestuursdwang is toegepast en dat het voertuigwrak van de openbare weg is verwijderd. Het voertuigwrak wordt gedurende maximaal 13 weken opgeslagen. Tegen betaling van de bestuursdwangkosten kan de eigenaar het voertuigwrak eventueel weer ophalen.

25-09-2019,

Burgemeester en wethouders van Best

Naar boven