Vervangingsbesluit analoge archiefbescheiden van de gemeente Twenterand

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand,

 

Gelet op artikel 7 van de Archiefwet 1995, artikel 6 van het Archiefbesluit 1995 en artikel 26b van de Archiefregeling,

 

 

 

Besluit:

Tot vervanging van de analoge documenten (archiefbescheiden), zoals deze worden ontvangen via de post of opgemaakt in de uitvoer van taken, door digitale reproducties ingevolge artikel 6, lid 1 van het Archiefbesluit 1995

 

van de navolgende archiefbescheiden, waarvan ingevolge de Selectielijst voor archiefbescheiden van gemeentelijke en intergemeentelijke organen 2017 (Selectielijst 2017) een percentage voor vernietiging en een percentage voor blijvende bewaring in aanmerking komt.

 

Omschrijving van de te vervangen en te vernietigen bescheiden:

 

De vervanging door digitale reproducties omvat alle analoge archiefbescheiden die ontvangen zijn via de post, of opgemaakt in de uitvoer van de gemeentelijke taken met ingang van 1 september 2017. Voor analoge archiefbescheiden met betrekking tot personeelsdossiers, zoals deze worden opgeslagen in de applicatie Youforce, geldt de vervanging met ingang van 1 januari 2017.

 

Waarborging

De reproductie van analoge bescheiden vindt plaats op de wijze zoals beschreven in het Handboek vervanging analoge archiefbescheiden van de gemeente Twenterand, zoals vastgesteld op 15 oktober 2019.

 

Aldus vast gesteld d.d. 15 oktober 2019

 

Burgemeester en wethouders van Twenterand

 

de secretaris,

H.J. ten Brinke

 

de burgemeester,

drs. A.E.H. van der Kolk

Naar boven