Ontwerpbesluit tot verlenging van de bodemkwaliteitskaart en vaststelling aanpassingen bodemfunctieklassenkaart gemeente Utrechtse Heuvelrug

Het college van burgemeester en wethouders van Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat ze op 3 september 2019 heeft besloten de bodemkwaliteitskaart van de gemeente Utrechtse Heuvelrug te verlengen en de aanpassingen aan de bodemfunctieklassenkaart vast te stellen.

In 2014 is een Nota bodembeheer inclusief bodemkwaliteitskaart voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug opgesteld. Deze Nota bodembeheer geeft de kaders aan voor het (her)gebruiken van grond. De bodemkwaliteitskaart een geldigheidsduur van maximaal 5 jaar. De geldigheidsduur kan onder voorwaarden worden verlengd. De bodemkwaliteitskaart en de bodemfunctieklassenkaart zijn door de Omgevingsdienst Regio Utrecht geëvalueerd.

 

Inzage 

Dit ontwerpbesluit, de notitie evaluatie bodemkwaliteitskaart en de aanpassingen aan de bodemfunctieklassenkaart liggen voor een periode van zes weken ter inzage. Het ontwerpbesluit ligt tijdens openingstijden ter inzage in het Publiekscentrum, Cultuurhuis Pléiade Kerkplein 2 in Doorn. Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode schriftelijk een zienswijze tegen dit besluit indienen bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn.

 

Beroep

Na behandeling van de zienswijzen zal de verlenging van de bodemkwaliteitskaart en de aanpassingen aan de bodemfunctieklassenkaart ter definitieve besluitvorming aan het college worden voorgelegd. Vervolgens wordt er van het definitieve besluit mededeling gedaan door plaatsing in het gemeenteblad en staat het besluit open voor beroep.

Naar boven