Vastgesteld bestemmingsplan en verleende omgevingsvergunning Maasbreeseweg 57 Helden

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 8 oktober 2019, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het bestemmingsplan Maasbreeseweg 57 gewijzigd (op ondergeschikte punten) heeft vastgesteld. Verder is de gecoördineerd behandelde Omgevingsvergunning voor het oprichten van een bouwbedrijf verleend.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het perceel Maasbreeseeweg 57 in Helden. Het plan maakt de oprichting van bedrijfsbebouwing mogelijk (ten behoeve van een bouwbedrijf bedrijf en bedrijfsverzamelgebouwen) en regelt het gebruik van de agrarische bedrijfswoning als burgerwoning. Het bouwen van de bebouwing voor het bouwbedrijf wordt met de omgevingsvergunning mogelijk gemaakt en deze procedure is gecoördineerd behandeld met het bestemmingsplan.

Wilt u het bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning inzien?

Het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  •  

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0179-VG01;

  •  

    Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  •  

    Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

    Beroepstermijn

    De beroepstermijn start op 14 oktober 2019 en loopt tot en met 4 december 2019.

    Hoe kunt u beroep instellen?

    Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen gedurende de hierboven genoemde beroepstermijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning. Vanwege de gecoördineerde behandeling van beide besluiten kunt u beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is ook mogelijk digitaal beroep in te stellen via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op: https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ voor meer informatie.

Naar boven