Verleende omgevingsvergunning Baroniestraat 24 te Boxtel

 

Verzonden op 15 oktober 2019:

- Baroniestraat 24: het realiseren van 7 zorgappartementen met een gezamenlijke woonkamer en keuken in een voormalige pastorie.

 

De vergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

 

Inzage

De beslissing is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving via telefoonnummer 073 - 553 11 50 of via e-mail info-omgevingsrecht@mijngemeentedichtbij.nl

Beroep

Vanaf de dag nadat dit besluit ter inzage is gelegd (vrijdag 18 oktober 2019), kan daartegen gedurende een termijn van zes weken een beroepschrift worden ingediend. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tegen het ontwerp van dit besluit zienswijze hebben ingediend. Daarnaast kan door belanghebbenden waaraan redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, ook beroep worden ingesteld.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuurrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden (www.digid.nl/aanvragen).

Het beroepschrift moet ten minste bevatten:

  • De naam en het adres van de indiener;

  • De dagtekening;

  • Een omschrijving van het besluit waartegen uw beroepschrift is gericht;

  • De gronden van het beroep.

Indien mogelijk dient het beroepschrift tevens een afschrift van het bestreden besluit te bevatten. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kan tegelijkertijd met het instellen van het beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de bovengenoemde rechtbank.

 

Naar boven