Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure, Marten Klompienlaan, bouw/handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Veendam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen aan:

 

Hornstra-Zethoven seriematige Woonplan Ontwikkeling B.V.,voor het bouwen van vier woningen (type vrijstaand) en te handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening op een perceel aan de Marten Klompienlaan te Veendam.

 

De ontwerpbeschikking en de overige stukken kunt u vanaf donderdag 17 oktober 2019 tot donderdag 28 november 2019 inzien in het gemeentehuis, alsmede buiten kantooruren volgens telefonische afspraak, telefoon 0598 - 652222.

Zienswijze indienen

Gedurende de termijn van inzage kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Zienswijzen kunnen bij voorkeur schriftelijk en gemotiveerd worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam, Postbus 20004, 9640 PA Veendam.

Ieder die een zienswijze inbrengt, kan vragen persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Op verzoek kunnen mondelinge zienswijzen worden ingebracht op een nader te bepalen datum, gelegen binnen de hiervoor genoemde termijn (voor het maken van een afspraak hiervoor contact opnemen met de Eenheid Dienstverlening: telefoon (0598) - 652222).

Naar boven