Gemeente Heusden - Ontwerp omgevingsvergunning Bokhovenseweg 8 in Hedikhuizen

Het college van Heusden maakt bekend dat zij van plan is een omgevingsvergunning voor de activiteit milieu te verlenen naar aanleiding van het verzoek om wijziging van de voorschriften met betrekking tot de emissieconcentratie voor stof uit de droogkamers van Steenfabriek Hedikhuizen aan de Bokhovenseweg 8 in Hedikhuizen.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van 17 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, Postbus 75, 5000 AB in Tilburg, of digitaal naar info@omwb.nl. Graag bij uw reactie zaaknummer 19042274 vermelden.

Wilt u mondeling reageren, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant via telefoonnummer (013) 20 60 100.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven