Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Reinaldstraat 81 te Velp

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat zij voornemens zijn ten behoeve van onderstaande aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen. Hiertoe is een ontwerpbeschikking opgesteld.

Zaaknummer: 699992

Omschrijving: intern verbouwen van een kantoor naar 2 appartementen

Locatie: Reinaldstraat 81 te Velp

Datum ontvangst: 20 augustus 2019

 

Ter inzage en zienswijzen

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 oktober 2019 twee weken ter inzage in het gemeentehuis te De Steeg. Hebt u vragen of wilt u de stukken inzien? Neem dan contact op met het gemeentehuis, tel.nr. (026) 49 76 911. Wilt u langskomen? Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via voornoemd telefoonnummer.

Een ieder kan tijdens de periode van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven