Kennisgeving inzage ontwerp-omgevingsvergunning De Sprong 36 te Renesse

 

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een berging op het adres De Sprong 36 te Renesse.

Het college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan het plan voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning voor de genoemde activiteit dient een planologische wijziging doorgevoerd te worden conform artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3º Wabo.

De aanvraag, de ontwerp beschikking, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn digitaal in te zien op www.schouwen-duiveland.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland, postbus 5555, 4300 JA te Zierikzee. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer (0111) 45 22 52.

 

Zierikzee, 11 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven