Kennisgeving inzage omgevingsvergunning Hoge Hilleweg 39 te Burgh-Haamstede

 

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een woning op het adres Hoge Hilleweg 39 te Burgh-Haamstede.

Het college heeft medewerking verleend aan het plan voor de activiteiten ‘bouwen’, ’gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ en ‘uitweg’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning voor genoemde activiteit is een planologische wijziging doorgevoerd conform artikel 2.1 lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken hebben met ingang van 1 juli 2019 gedurende zes weken digitaal ter inzage gelegen op de gemeentelijke website. Er is 1 zienswijze in gediend.

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de rechtbank Middelburg, sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg, door:

• belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

• belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

• belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Middelburg, sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Zierikzee, 11 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven