Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure, in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk in met het oog op de brandveiligheid, John F. Kennedylaan 116, 3931 XM, Woudenberg

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor:

 

John F. Kennedylaan 116, 3931 XM, het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk in met het oog op de brandveiligheid, Zaak-ID 0351-8066.

 

Het ontwerp van de omgevingsvergunning ligt vanaf 3 oktober 2019 ter inzage bij de servicebalie op het gemeentehuis, tijdens openingstijden. Het ontwerp is ook buiten deze tijden in te zien, hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen met de gemeente 14033.

Gedurende de termijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot de ontwerpvergunning naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig een afspraak gemaakt te worden met loket leefomgeving. Dit kan via telefoonnummer 14033. Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

 

 

Naar boven