Gemeente Heusden - Omgevingsvergunning Watersteeg 4 in Herpt

Het college van Heusden heeft op 26 september 2019 een omgevingsvergunning verleend voor de activiteit milieu (oprichten) aan een melkrundvee- of een waterbuffelhouderij aan de Watersteeg 4 in Herpt.

De omgevingsvergunning is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpvergunning.

Inzage

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 10 oktober tot en met woensdag 20 november 2019 ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen.

Beroep

Met ingang van de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd tot en met 20 november 2019 kan daartegen beroep worden aangetekend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of die niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (met name ook tegen welk onderdeel van het besluit het beroep zich richt). Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

De beschikking treedt in werking de dag nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of andere belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de bovengenoemde rechtbank. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

U kunt ook een digitaal beroepschrift of verzoekschrift indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffiekosten betalen.

 

Naar boven