Kennisgeving besluit op aanvraag drank- en horeca vergunning - JaFRA VOF Brasserie Lieveling Hoofdstraat 96 te Schijndel

De burgemeester heeft op 30 september 2019 een besluit genomen op de aanvraag voor een drank- en horeca vergunning. De aangevraagde vergunning is verleend.

 

Gegevens

Locatie: Hoofdstraat 96 te Schijndel

Zaaknummer: VDH-2019-033

 

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de verzenddatum vanaf 1 oktober 2019 bezwaar aantekenen bij de burgemeester van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend. U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.meierijstad.nl.

Als u het besluit wilt laten schorsen kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden gevoegd. Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Nadere informatie kunt u vinden opwww.rechtspraak.nl.

 

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening.

 

Naar boven