Ontwerpbestemmingsplan, Schuttebergsweg 3, Vaals

Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vaals maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het perceel Schuttebergsweg 3 te Vaals.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 11 januari 2019 tijdens de openingstijden gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Buiten deze tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de sector Ruimte, cluster VROM. Tevens kunt u de stukken raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze

Gedurende de terinzagelegging kunt u ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken een schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeente Vaals, t.a.v. de sector Ruimte, postbus 450, 6290 AL Vaals, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘NL.IMRO.0981.BPschuttebergswg3-ON01’. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman, sector Ruimte, cluster VROM, tel. 043-3068555.

 

Naar boven